Tilburg, Waalwijk en Kaatsheuvel

Loopbaanadvies


Loopbaanadvies

Loopbaanadvies kan je helpen bij het maken van een goede beroepskeuze. Waar liggen je kwaliteiten en talenten en matchen deze met je interesses? ROL Coaching kan je goed van dienst zijn. Wij helpen mensen met loopbaanbegeleiding in de omgeving van Kaatsheuvel, Waalwijk, Tilburg en Dongen. 

Aan de hand van een resultaatgericht drie stappenplan proberen we te ontdekken waar jouw kwaliteiten liggen en bieden we je persoonlijke begeleiding bij het maken van een beroepskeuze die het beste bij je past. Je krijgt inzicht in je sterke en je zwakke punten en komt te weten waar jouw talenten liggen. De ervaring die je hierbij opdoet zal je zelfvertrouwen vergroten en biedt houvast bij het solliciteren. De personal coach van ROL Coaching biedt je de ondersteuning bij het hele loopbaantraject.

Bij ROL Coaching krijg je met personal coaching inzicht in je eigen denken en handelen. Wat doe je precies en met welke reden? Je vergroot je bewustzijn en leer je jezelf beter kennen. Jouw personal coach is een opgeleide specialist die je helpt met werkgerelateerde problemen en persoonlijke vraagstukken.
Beroepskeuze

Het maken van de juiste beroepskeuze is iets waar iedereen aan het begin van een werkloopbaan of in een later stadium mee te maken krijgt. Loopbaanbegeleiding helpt hierbij. Het kiezen van een geschikt beroep is niet gemakkelijk en vereist inzicht in eigen handelen en persoonlijke kwaliteiten. Beroepskeuze kan vooral ook een lastig obstakel vormen voor mensen die, al dan niet gedwongen, van baan willen of moeten wisselen. In feite moet je jezelf dan opnieuw leren kennen. Wat wil ik en wat kan ik? Dat zijn twee vragen die centraal staan in het traject naar een nieuwe loopbaan. 

Om je beroepskeuze in juiste banen te leiden biedt ROL Coaching een resultaatgericht stappenplan naar loopbaanadvies. Samen gaan we op zoek naar de antwoorden op bovengestelde vragen met als uiteindelijke doel dat je zelf in staat bent een juiste keuze voor een beroep te maken. De loopbaanbegeleiding richt zich op het peilen en ontwikkelen van jouw interesses, het vinden en ontwikkelen van je kwaliteiten en het vaststellen van je talenten. 

Stappenplan

Waar ben ik goed in?

Je maakt een uitgebreide talentenanalyse en leert je talenten ontdekken.


Welke voorwaarden stel ik aan mijn werk?

Wat vind ik belangrijk in mijn werk? Wat inspireert mij?


Welke beroepen passen daarbij?

De beroeptest geef je extra inzicht en je leert scenario's schrijven.

ROL Coaching

ROL Coaching is gevestigd in Kaatsheuvel en goed bereikbaar vanuit Tilburg, Waalwijk, Breda en Dongen.

ROL Coaching
Grevelingen 62
5172 AD Kaatsheuvel

Keurmerk


NOBCO/EMCC IQA

Practitioner
TMA Talentenanalyse 

Gecertificeerd
Professional


Loopbaanadvies
Waardering 4.8 uit 5.0 (64 reviews)