Tilburg, Waalwijk en Kaatsheuvel

Talentenanalyse

Om in kaart te brengen waar je talenten liggen maakt ROL Coaching gebruik van een talenten assessment: de TMA Talentenanalyse

Iedereen heeft natuurlijke talenten die hij of zij nog nooit heeft hoeven aanwenden. Met een talenten assessment komen deze talenten vanzelf naar boven drijven. ROL Coaching focust zich op het ontwikkelen en toepassen van deze talenten. 

De TMA Talentenanalyse: een zeer uitgebreide en wetenschappelijk onderbouwde methode om je talenten in kaart te brengen. Deze talentenanalyse geeft een nauwkeurig inzicht in 22 drijfveren, 44 talenten en 50 competenties. ROL Coaching geeft je een inzicht in jouw voorkeuren en interesses en helpt je jouw talenten te ontwikkelen. 

Het ontwikkelen van je natuurlijke talenten kost je weinig moeite. In tegendeel, het levert je juist een hoop energie op omdat het een proces is dat dicht bij je staat. Een talentenanalyse is dan ook een zeer krachtig instrument bij het maken van een juiste beroepskeuze.
 

Bij ROL Coaching ben je verzekerd van een uitstekende begeleiding door een TMA gecertificeerde professional. Voor meer achtergrond informatie over de TMA analyse klik hier.


stap 1 - Waar ben ik goed in en wat kan ik meer ontwikkelen?


Welke talenten wil ik gebruiken in mijn (nieuwe) baan?

Waar ben ik goed in?

De eerste stap in het loopbaanadvies naar jouw ideale baan bestaat uit de uitgebreide TMA talentenanalyse of een korte competentietest. Dit is afhankelijk van jouw wensen en de investering die je wenst te maken.

Je maakt de test in je eigen vertrouwde omgeving online via internet. Dit duurt, afhankelijk van de gekozen test ongeveer 2,5 uur of 45 minuten. Je krijgt direct inzicht in het resultaat, waarmee je je kan voorbereiden op het coachgesprek. Zo kunnen we dit gesprek zo effectief mogelijk aanpakken.

De uitkomst van stap 1 is een duidelijk beeld van jouw talenten en competenties. Deze ga je later gebruiken om je loopbaan scenario's uit te schrijven, waarbij je toetst of jouw talenten echt worden aangesproken.

Het is ook mogelijk de test los af te nemen. Meer informatie hierover is te vinden op de tarieven pagina.


Stappenplan

Waar ben ik goed in?

Je maakt een uitgebreide talentenanalyse en leert je talenten ontdekken.


Welke voorwaarden stel ik aan mijn werk?

Wat vind ik belangrijk in mijn werk? Wat inspireert mij?


Welke beroepen passen daarbij?

De beroeptest geef je extra inzicht en je leert scenario's schrijven.

ROL Coaching

ROL Coaching is gevestigd in Kaatsheuvel en goed bereikbaar vanuit Tilburg, Waalwijk, Breda en Dongen.

ROL Coaching
Grevelingen 62
5172 AD Kaatsheuvel

Keurmerk


NOBCO/EMCC IQA

Practitioner
TMA Talentenanalyse 

Gecertificeerd
Professional


TMA Talentenanalyse
Waardering 4.8 uit 5.0 (64 reviews)