Tilburg, Waalwijk en Kaatsheuvel

Tarieven

Met een uurtarief van 72,50 euro werkt ROL Coaching duidelijk onder het landelijk gemiddelde. Daar komen de eventuele kosten voor de talentenanalyse en beroepstest nog bij. 

Bij ROL Coaching geen grote hoeveelheden coachgesprekken, maar een resultaatgerichte aanpak waarbij je veel zelf kan doen. Hierdoor blijven de totale kosten beperkt. Soms is er een vergoeding mogelijk voor de coachingkosten. Wil je hier meer informatie over? Laat het dan even weten!

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend intakegesprek waarin we de wensen kunnen doorspreken en een pakket op maat kunnen maken.

Onderstaande trajecten zijn voorbeelden en kunnen als vertrekpunt dienen. Een los coachgesprek op basis van een specifieke coachvraag kan natuurlijk ook altijd.

Tijdens een intakegesprek kunnen we jouw vraagstuk, uitdagingen en wensen doorspreken en hier samen een passend traject voor maken dat past bij je beschikbare budget. 

Alle bedragen zijn inclusief voorbereiding en administratie. Bedragen zijn inclusief 21% BTW voor particulieren en exclusief 21% BTW voor zakelijke klanten.


Een investering in jezelf waar je een leven lang van kan genieten.


Kom je altijd tijd tekort en niet toe aan de echt belangrijke zaken? Na een paar uitgebreide coachsessies heb je het benodigde inzicht en ben je in staat zelfstandig hier verandering in aan te brengen!

Loopbaanadvies TMA Basis € 495,-, 
TMA Compleet € 785,-

In het basispakket doorloop je de TMA Talentenanalyse, werkomgevingsanalyse en maakt twee beroepskeuzetesten.  Je kan deze uitbreiden tot een TMA Compleet pakket met de valkuilentest, scenario analyse en ondersteuning bij je sollicitatiebrief en CV.

Loopbaanadvies Competentie Basis € 275,-,
Competentie Compleet € 565,- 

In het basispakket doorloop je de Competentieanalyse, werkomgevingsanalyse en één beroepskeuzetest. Je kan deze uitbreiden tot een Competentie Compleet pakket met de valkuilentest, scenarioanalyse en ondersteuning bij je sollicitatiebrief en CV. 

Stappenplan

Waar ben ik goed in?

Je maakt een uitgebreide talentenanalyse en leert je talenten ontdekken.


Welke voorwaarden stel ik aan mijn werk?

Wat vind ik belangrijk in mijn werk? Wat inspireert mij?


Welke beroepen passen daarbij?

De beroeptest geef je extra inzicht en je leert scenario's schrijven.

ROL Coaching

ROL Coaching is gevestigd in Kaatsheuvel en goed bereikbaar vanuit Tilburg, Waalwijk, Breda en Dongen.

ROL Coaching
Grevelingen 62
5172 AD Kaatsheuvel

Keurmerk


NOBCO/EMCC IQA

Practitioner
TMA Talentenanalyse 

Gecertificeerd
Professional


Loopbaantraject
Waardering 4.8 uit 5.0 (64 reviews)