Tilburg, Waalwijk en Kaatsheuvel

Werkomgeving

Een groot deel van je tijd breng je door op je werk. Het is dus belangrijk om in beeld te krijgen wat je inspireert, welke activiteiten je graag uitvoert, welke voorwaarden je stelt aan je werk en welke eventuele belemmeringen je ervaart. Dat is precies wat we in de tweede stap gaan onderzoeken.

Heel bewust gaan we in deze fase nog niet kijken naar beroepen die hier mogelijk op aansluiten. Het is veel belangrijker los van je omgeving op zoek te gaan naar de wensen die zo dicht mogelijk bij jezelf liggen. Dat is ook de kracht van ROL Coaching: luisteren naar jezelf.

Indien gewenst kunnen we in deze fase ook kijken naar andere thema's. Dit is niet noodzakelijk, maar kan wel het beeld verrijken voor jouw loopbaanadvies en kan je inzichten geven waar je nog een leven lang profijt van kan hebben. Een kleine greep uit de mogelijkheden:

  • Valkuilentest
  • Timemanagement
  • Plan van aanpak om dromen te realiseren
  • Kwaliteiten en allergieën in relatie tot anderen


stap 2 - wat vind ik belangrijk dat onderdeel van mijn werk is?


Welke voorwaarden stel ik?

In de eerste fase heb je ontdekt waar je talenten en competenties liggen. In deze fase ga je dat aanvullen met het samenstellen van je ideale werkomgeving. Je krijgt daarvoor een aantal hulpmiddelen mee, waarmee je in alle rust dit kan onderzoeken en ontdekken. Al je uitkomsten, inzichten en vragen neem je mee naar het coachgesprek. Hier bespreken we de verbanden en leggen de puzzel zodat een goed beeld ontstaat van jouw gewenste werkomgeving.

Het is mogelijk om aanvullende coachgesprekken in te plannen zoals hiervoor beschreven is. We kunnen dit tijdens het intake gesprek, maar ook erna, bespreken. Zeker als we een structureel patroon in je denken of handelen ontdekken kan dit zeer waardevol zijn. Het is niet noodzakelijk: je bepaalt zelf of je deze investering wilt maken.

Meer informatie hierover is te vinden op de tarieven pagina.


Stappenplan

Waar ben ik goed in?

Je maakt een uitgebreide talentenanalyse en leert je talenten ontdekken.


Welke voorwaarden stel ik aan mijn werk?

Wat vind ik belangrijk in mijn werk? Wat inspireert mij?


Welke beroepen passen daarbij?

De beroeptest geef je extra inzicht en je leert scenario's schrijven.

ROL Coaching

ROL Coaching is gevestigd in Kaatsheuvel en goed bereikbaar vanuit Tilburg, Waalwijk, Breda en Dongen.

ROL Coaching
Grevelingen 62
5172 AD Kaatsheuvel

Keurmerk


NOBCO/EMCC IQA

Practitioner
TMA Talentenanalyse 

Gecertificeerd
Professional